Over mij...

 Mijn naam is Ingrid Meijerink

Zoals zovelen onder ons moest er eerst iets gebeuren voordat ik mijn "wake-up call"kreeg. Ik had een fantastische baan maar mijn leven stond op z'n kop na een heftige scheiding en een zware ziekte. Ik had niet geluisterd naar de signalen die mijn lichaam af gaf.  
Ik realiseerde mij dat ik bewuster moest gaan leven. 

Wist je dat 20% van de mensen die ooit een Burnout hebben gehad weer een terugval krijgen? Als ik iets niet wilde dan was het opnieuw een terugval krijgen! Als HR adviseur zag ik vaak het e.e.a op de werkvloer fout gaan en  dacht: Het kan toch anders? 

Nu ga ik bij bedrijven preventief aan de slag en help ik individueel jou  want...iedereen is anders en iedereen heeft andere begeleiding nodig!

Wist je trouwens dat je minimaal 30 dagen nodig hebt om een kleine verandering door te voeren in je "gewoonte"en dat je steeds verder af gaat dwalen van wie je bent en wat je daadwerkelijk nodig hebt naarmate je minder betrokken bent met de natuur? 

Wil je het zelf ook ervaren hoe het is om weer helemaal gelukkig en fijn in je vel te zitten vol energie?

Kom, dan vertel ik je hoe ik mijn eigen droom weer heb gevonden en deze weet om te zetten in werkelijkheid. Ik vertel je hoe bij mij de energie weer terug stroomde! Na ieder einde volgt een nieuw begin  - voor iedereen, dus ook voor jou!!

Dutch NL English EN