Over mij...

Mijn naam is Ingrid Meijerink

Mijn leven stond op z'n kop na een heftige scheiding en het verlies van mijn zoon. Ik at slecht, sliep slecht en deed praktisch alles op de automatische piloot totdat ik een "wake-up call"kreeg en ik in het Anthonie van Leeuwenhoek belandde met de signalering voor  nodussen in mijn schildklier. Ik had niet geluisterd naar de signalen die mijn lichaam eerder aan gaf en ik merkte dat ik mijn emoties verdrong door nog harder te gaan werken. Lichaam en geest werkte niet meer samen en waren compleet uit balans. Ik bleek PTSS, een Burnout én  schildklierproblemen te hebben....

Gelukkig was ik op tijd en begon ik daarna mijn leven in te richten zoals ik dat zelf wilde, zonder mij steeds af te vragen "wat de ander daar van zou vinden". Als HR adviseur kwam ik veel collega's tegen die op de een of andere manier de balans in het leven kwijt waren geraakt. Het leven is geen rechte weg maar we zijn wel het contact met onszelf en de natuur voor een deel verloren door het feit dat alles volgens processen en techniek moest gaan werken. Wist je bijvoorbeeld dat 20% van de mensen die ooit een Burnout hebben gehad weer een terugval krijgen omdat ze niet geleerd hebben hoe het anders kan? 

Ik geloof in de balans tussen lichaam en geest/werk en privé. Nu ga ik bij bedrijven preventief aan de slag en help ik individueel jou  want...iedereen is anders en iedereen heeft andere adviezen nodig!
Wist je trouwens dat je minimaal 30 dagen nodig hebt om een kleine verandering door te voeren in je "gewoonte"?

Wil je het zelf ook ervaren hoe het is om (weer) helemaal gelukkig en fijn in je vel te zitten vol energie?

Maak een afspraak met mij, dan vertel ik je hoe ik mijn eigen droom weer heb gevonden en deze wist om te zetten in werkelijkheid én hoe ik mijn energie weer terug vond!

Na  ieder einde volgt een nieuw begin  - voor iedereen, dus ook voor jou!!

Meer weten over mijn achtergrond en opleidingen?

www.linkedin.com/in/ingridmmeijerink

https://www.facebook.com/ingrid.meijerink.54/