Over mij...

 Mijn naam is Ingrid Meijerink

Zoals zovelen onder ons moest er eerst iets gebeuren voordat ik mijn "wake-up call"kreeg. Ik had een fantastische baan maar mijn leven stond op z'n kop na een heftige scheiding en een zware ziekte. Ik had niet geluisterd naar de signalen die mijn lichaam af gaf.  
Ik realiseerde mij dat ik terug moest naar mijn basis: Mindfull bezig zijn. Dat deed ik al vanaf de 80er jaren maar door de hektiek van de dag was ik het gaande weg kwijt geraakt totdat het weer op mijn pad kwam. Ik geloof in Mindfulness en Creative Art Therapie vanwege het feit dat wij aangestuurd worden door Energie. Ons hoofd en lichaam zijn één. Kijk eens naar alle cellen - wees je bewust van het feit hoe ons lichaam opgebouwd is en vergelijk dat eens met de natuur!

Wist je trouwens dat je minimaal 30 dagen nodig hebt om een kleine verandering door te voeren in je "gewoonte"en dat je steeds verder af gaat dwalen naarmate je minder betrokken bent met de natuur? 

 Wil je het zelf ook ervaren hoe het is om weer helemaal gelukkig en fijn in je vel te zitten vol energie?

Kom, dan vertel ik je hoe ik mijn eigen droom weer heb gevonden en deze weet om te zetten in werkelijkheid. Ik vertel je hoe bij mij de energie weer terug stroomde! Achter ieder einde start een nieuw begin  - voor iedereen, dus ook voor jou!!


Dutch NL English EN