Plan je intakegesprek

1.Plan je intakegesprek

Om te weten of ik je kan en mag helpen, voer ik een intakegesprek met je. Het kan namelijk zijn dat er meerdere (psychische) factoren een rol spelen of dat je medicatie gebruikt die van invloed kan zijn. Dit intake gesprek vindt 1-op-1 plaats en het liefst face-to-face maar kan ook via de telefoon. 

Zoek een moment in de kalender of bel mij! We vinden altijd wel een geschikt moment!

De Intake kost 45 euro en wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Indien we samen het traject ingaan, komen deze kosten te vervallen.

Plan hier: 

https://calendly.com/themindfactory

Vragenlijst

2. Vragenlijst

De vragen op de lijst gaan over dagelijkse zaken en helpen mij te onderzoeken waardoor je klacht, zou kunnen zijn ontstaan én vooral hoe we dit op kunnen lossen. De vragenlijst gaan we samen bespreken. 

Als je onder de 18 jaar bent dan zal dit gesprek plaatsvinden met één van je verzorgers erbij.

Beroepsvereniging, behandelovereenkomst

3. De eerste afspraak

Omdat ik aangesloten ben bij beroepsverenigingen, hoor ik, net als iedere andere professional, mij te houden aan procedures en regels. Het kan dus voorkomen dat ik je niet mag helpen als de intake dat aangeeft. Ik verwijs je dan naar een collegaspecialist. Maar als we wel aan de slag gaan dan ontvang je van mij een behandelovereenkomst en wordt onze eerste behandelafspraak gepland.

Iedere afspraak kost 65 euro. 
Vergoedering is afhankelijk van je zorgverzekering. 

Volg je een traject op basis van Mindfulness dan kun je uitgaan van 8 sessies.