Mindfulness Maatwerk op het werk

Ziekteverzuim 0.1% op het werk?
Mindful leren werken brengt het ziekteverzuim naar beneden!
Leidinggevenden en medewerkers op verantwoordelijke posities worden vaak geconfronteerd met stressvolle situaties. We weten al heel lang dat stress nummer één is op de lijst van oorzaken van ziekte-uitval en van conflicten op het werk.
 
In de medische wereld wordt MBCT (mindfulness based cognitive therapie) naast MBSR (mindfulness based stress reductionreeds) al enige tijd met succes toegepast om aan stress en spanning gerelateerde klachten te behandelen. Het veranderen van gedrag verminderd stress voor langere tijd. Deze aanpak kunnen we nu breed inzetten voor iedere professional die met spanningen in het werk te maken kan krijgen. 
 
In deze workshop wordt mindfulness niet alleen gebruikt als middel tot ontspanning en ter bestrijding van stress. Tijdige inzet van mindfulness leidt tot het voorkómen van spanningen, maar verhoogt ook de arbeidsvreugde en daarmee de kwaliteit van leven en werken. Er wordt geleerd en geoefend om tegelijkertijd ontspannen, wakker, aandachtig en vrij(er) van oordelen te zijn. Dat helpt weer om met meer zelfvertrouwen een rustpunt te zijn te midden van de hectiek van alledag.
Vanuit mijn expertise als HR adviseur weet ik de combinatie tussen jou en  de werkprocessen makkelijk en efficient te maken. 

Ik kijk per situatie of je de sessies op je werkplek kunt volgen of in de privésfeer. Geen enkele sessie is hetzelfde en je krijgt veel leuke "to do" oefeningen mee zodat jij zelf kunt bepalen  wat je nodig hebt om verder te kunnen gaan. 

Voel je weer onbezorgd en laat de positieve energie weer stromen. De burn-out, stress of je depressie neemt af of verdwijnt in sommige gevallen zelfs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Bedankt! Je bericht is verstuurd.
Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .
Tritonstraat 3  
2402 WB  Alphen aan den Rijn
+31 6 10978647
post@themindfactory.nl
Dutch NL English EN