Service op maat

Ik kom graag helpen om op een leuke manier teambuilding te creeeren of het ziekteverzuim terug te dringen of BurnOut te voorkomen.

Ik heb jaren tussen directie, leidinggevende en werknemers gewerkt en veel geleerd over knelpunten binnen organisaties. Als je het terug gaat herleiden kom je meestal uit op communicatie. De ene persoon is de ander niet en onze belevingswereld kan verschillen. Als directeur verwacht je dat de medewerker de regels en procedures binnen je organisatie volgt. Logisch, het is zo gegroeid en het is altijd goed gegaan.

Maar de huidige, jongere generatie heeft andere ideeën over werken. De vraag die de laatste jaren steeds naar voren kwam: “werk jij om te leven of leef jij om te werken” werd steeds luider en duidelijker. Veel organisaties hebben hier gehoor aan gegeven maar bij sommige organisaties is hier niet zo makkelijk een invulling aan te geven wanneer het om “werk jij om te leven” gaat. De interne processen kunnen niet zomaar omgegooid worden. Het gaat de organisatie teveel geld kosten of er zijn andere redenen.

Maar een goede collega laat je toch ook niet zomaar gaan? Hoe kan ik er dan voor zorgen dat men nog met plezier blijft en niet uit ga vallen doordat men minder gemotiveerd raakt ?

Iedere organisatie is anders en heeft een andere oplossing nodig. Door service op maat te bieden kan ik voor iedere organisatie een passend aanbod doen. Nieuwsgierig? Bel, dan maken we snel een afspraak of mail mij voor meer informatie! – post@themindfactory.nl