Oplossen van je klacht

Wil je er iets aan gaan doen?
Ik kijk naar alle aspecten in je leven: werk, prive,spiritualiteit, gezondheid, voeding & financiën. Alles staat met elkaar in verbinding. Geldzorgen beinvloeden je gezondheid net zo goed. Dat wil niet zeggen dat ik inzage in je financiën wil hebben maar we gaan bijvoorbeeld wel kijken of we oplossingen kunnen vinden.
Het herstel van een Burn-out bestaat uit een aantal fases. Een Burn out treed vaak op wanneer je langdurig onder stress hebt gestaan maar toch stug door bent blijven gaan. Je lichaam en geest kunnen zich niet meer spontaan herstellen omdat ze zo
vaak zijn uitgeput.

Het is heel goed mogelijk dat jij een zorgberoep hebt en/of vaak voor andere klaar staat maar...het kan ook voorkomen dat je al langere tijd uit het werkproces bent waardoor je een Burnout krijgt. Er zijn diverse factoren die een Burnout kunnen veroorzaken. Het belangrijkste is echter:
Hoe los je het op en hoe zorg je ervoor dat je het niet weer krijgt!

Het kost tijd en vooral inzicht om het op te lossen want als je immers blijft doen wat je altijd al doet, dan krijg je weer wat je altijd kreeg en zal er niets veranderen! Burnout betekent: werken aan jezelf!

In welke fase zit jij van je Burnout?
Fase 1: Op het moment dat je begrijpt wat er aan de hand is én je daadwerkelijk voor jezelf accepteerd dat je in een situatie zit die je echt wilt veranderen dan kun je gaan werken aan je herstelproces. Je zit nu in de overgang naar de tweede fase:

Fase 2: Je bent nu
* aan het uitzoeken
* wat de problemen zijn,
* hoe ze ontstaan zijn en vooral hoe het opgelost kan worden!


Fase 3:  Het oplossen van je klacht(en).
Eén van de therapiën die helpt bij een Burn-out is "Cognitieve Gedragstherapie". Deze therapievorm helpt je je eigen gedachten en gedrag te onderzoeken en (negatieve) patronen te bestrijden. Het belangrijkste is dat je vanaf nu leert hoe je voor de rest van je leven in balans kunt blijven en zo stressgerelateerde situaties onder controle kunt houden.

Ik werk  1 - op - 1 met je, of in groepjes van 8 - afhankelijk van het aantal aanmeldingen of voorkeur. 

Stress, Burnout lossen niet vanzelf op. Hoe vermoeiend het ook lijkt, je zult in ACTIE moeten komen. Maar.... je bent niet alleen!

Tritonstraat 3  
2402 WB  Alphen aan den Rijn
+31 6 10978647
post@themindfactory.nl