Mindfulness -MBCT

The Mind Factory is ook aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness.
Er zijn meerdere opleidingen voor trainer in Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) en/of Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT).
Inmiddels zijn er ook veel nieuwe Mindfulness Based Programma’s (MBP’s) opleidingen die hier een afgeleide van zijn:

MBSR/MBCT (Mindfulness Based Stress Reductie of Cognitieve Therapie)
MBE (Mindfulness Based Emotionele Intelligentie)
S-MBSR opvoeding & onderwijs
Mindfulness Based Childbirth & Parenting-Fear


Mijn certificering  staat hieronder aangegeven en is ook terug te vinden op de site van de  vereniging voor mindfulness: https://verenigingvoormindfulness.nl/

Je vindt hier regelmatig onze aanbiedingen over losse workshops en opleidingen op terug. Dit staat los van mijn begeleiding 1-op-1 of in therapeutische groepsverband.

De workshops die ik aanmeld via de Vereniging zijn niet op mijn website te vinden maar zijn wel voor iedereen toegangelijk. 
Kijk voor meer informatie op de site van de Vereniging https://verenigingvoormindfulness.nl/

Vergoeding bij de zorgverzeraar is alleen mogelijk indien u een aanvullende alternatievezorgverzekering heeft  én afhankelijk van uw zorgverzekeraar (informeer van te voren bij uw eigen zorgverzekering) - 

Zie ook BATC https://www.batc.nl/  )BATC TherapeutenHet overgrote deel van onze therapeuten is HBO gekwalificeerd als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met minimaal een diploma HBO medische basiskennis. Zij zijn beroepsmatig breed geschoold in meerdere natuurgeneeskundige studies. Hun beroep is volledig gericht op minimaal 5 natuurgerichte werkvormen. Doordat zij volledig holistisch werken, zijn het brede specialisten die hun vak als geen ander verstaan.
De behandelingen van BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten worden door 27 zorgverzekeraars vergoed. Let wel op hoe dit in de polisvoorwaarden is opgenomen.Een kleine groep therapeuten is gespecialiseerd in één of twee vakgebieden. We noemen ze vakspecialisten. Net als de natuurgeneeskundige therapeuten scholen zij zich jaarlijks bij en zodoende verdiepen of verbreden zij hun kennis.BATC therapeuten/vakspecialisten zijn zeer effectief en meestal in 6 à 8 behandelingen succesvol.

Tritonstraat 3  
2402 WB  Alphen aan den Rijn
+31 6 10978647
post@themindfactory.nl