Mijn Blog

VakantieBlues

Van vakantieblues tot werkplezier

Start nieuwe workshop Mindfulness

Start nieuwe workshop Mindfulness

Verrijk je leven met onze mindfulness workshop, waar je leert om gedachten los te laten en volledig in het moment te zijn,
zodat je elke uitdaging met kalmte en focus tegemoet treedt.

datum: 15 september 2023
tijd:  14.00 uur - Alphen aan den Rijn
plaats: afhankelijk van het weer zal het binnen of buiten worden gegeven
prijs: € 250,-- /8 sessies*

Voor vragen en/of aanmelden: post@themindfactory.nl


groet, Ingrid
(*vergoeding afhankelijk van eventuele intake en zorgverzekeraar)

Terug Naar het Werk: Van Vakantieblues tot Werkplezier. De vakantieperiode is voorbij, en velen van ons voelen een mix van emoties bij de gedachte om terug te keren naar de dagelijkse routine op het werk. Het is normaal om even tegen deze overgang op te zien, maar het kan ook een kans zijn om een nieuwe, positieve kijk op werk te omarmen.

Waarom We Er Tegenop Kunnen Zien. Het ‘terug naar het werk’-syndroom kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals het verlangen naar ontspanning na de vakantie, een gebrek aan werkplezier of zelfs angst voor de drukte. Het is belangrijk om de oorzaken te begrijpen om ze effectief aan te pakken.

Werk Zo Leuk Vinden Dat Het Niet Als Werk Voelt. Het ideaal is om je werk zo leuk te vinden dat het niet als werk voelt. Dit kan worden bereikt door je passies te volgen, een positieve werkomgeving te cultiveren en betekenis te vinden in je taken. Werkplezier kan je motivatie en energie aanzienlijk verhogen.

  Drie Tips voor Werk dat Niet Onmogelijk Leuk Kan Worden. Soms is het realistisch om te erkennen dat niet al het werk als een droombaan zal aanvoelen. In dat geval zijn hier drie tips om een positieve houding te behouden:

  1. Mindful Werk: Gebruik mindfulness om je houding te veranderen. Focus op de waarde die je werk biedt, hoe klein ook, en herinner jezelf eraan dat het bijdraagt aan je groei en ontwikkeling.
  2. Balans en Grenzen: Zorg voor een gezonde balans tussen werk en privé. Stel duidelijke grenzen om te voorkomen dat werk je hele leven overneemt. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan dingen die je buiten het werk gelukkig maken.
  3. Groei en Ontwikkeling: Streef naar groei, zelfs als je werk niet perfect is. Vraag om nieuwe uitdagingen, neem deel aan trainingen of ontwikkel nieuwe vaardigheden. Hierdoor kun je nieuwe kansen creëren binnen je huidige baan.

   Inspiratie, Motivatie of Tips nodig? Contact mij!